Atelier Esther Noriega

 

Cada dona està destinada a tenir un vestit únic per a aquella ocasió especial. Aquest vestit forma part de tu com si fos una segona pell, i et fa sentir segura, femenina i elegant. Per això no hi ha res millor que un vestit fet a mida que realci la teva personalitat.
Des del nostre Atelier dissenyem i elaborem vestits a mida i peces de costura.

Resrva la teva cita

Reserva la teva cita
Sol·licita cita prèvia per poder
atendre’t al nostre taller:
639 788 233

Qualitat

Apostem per la màxima qualitat dels teixits i cuidem els processos d’elaboració artesanal fins al més mínim detall. Cada disseny està personalitzat, adaptat a cada dona i realça la seva figura femenina.
Atenem a totes les núvies, padrines i convidades a noces i esdeveniments. Ens involucrem en el procés de creació tenint en compte la personalitat de cada clienta i permetent que cadascuna pugui aportar detalls en el vestit que li agradaria lluir per a aquesta ocasió tan especial.

Excel·lència en cada peça

Sempre fidels a les nostres senyes d’identitat, ens impliquem en el procés de creació de cada peça de costura buscant l’excel·lència en cadascun dels nostres vestits per satisfer les expectatives de cadascuna de les nostres clientes. La nostra essència basada a realçar la bellesa natural de la dona, fa que cada persona que es vesteix de la firma se senti única i especial.

Al nostre Atelier dissenyem vestits exclusius.

¿T' INTERESSA UN VESTIT A MIDA?

Sol-licita informació sobre els nostres serveis de l’Atelier