VESTITS DE FESTA

Els vestits de festa sempre han estat una referència de la firma ESTHER NORIEGA. Sempre fidels a les nostres senyes d’identitat, ens impliquem en el procés de creació de cada disseny, cuidant el patronatge i utilitzant teixits de màxima qualitat i cuidant fins al més mínim detall. La nostra essència està basada a realçar la bellesa natural de la dona, aconseguint que cada persona que es vesteix de la firma se senti única i especial.

La feminitat és la força de la dona, la moda la seva armadura.

 

Esther Noriega

 

 

 

Mercedes-Benz FashionWeek

Cadascun dels nostres vestits de festa s’adapta a la perfecció al cos de la dona. Ens avalen anys d’experiència en disseny i en costura artesanal a mida, fent que els nostres patrons s’adaptin a una dona real. Moltes de les nostres creacions que podràs adquirir mitjançant la nostra botiga online, són vestits on es barregen tècniques de costura artesanal, i això és el que fa que es diferenciïn i siguin més especials.

Vestits exclusius fets a mà

T’oferim una col·lecció prêt-à-porter de vestits de festa única i atemporal, que és fidel a les nostres senyes d’identitat, realçant l’elegància i la bellesa de cada dona. Per l’elaboració d’aquesta col·lecció hem cuidat fins al més mínim detall, essent fidels a la selecció de materials i cuidant minuciosament el procés d’elaboració de cada vestit.
T’oferim la possibilitat de poder realitzar el model que t’agradi a mida, per a això hauràs de completar un formulari i contactarem amb tu.